Het is weer zover. Van 18 tot 24 december 2019 is er opnieuw De Warmste Week!

 

Studio Brussel komt die week live uitzenden vanuit Kortrijk. Een unieke gebeurtenis met heel veel muziek en ambiance maar ook veel pakkende getuigenissen en ontroerende momenten.

 

Er beweegt nu al veel in het kader van De Warmste Week. Heel wat leuke, originele, sportieve, creatieve en ontroerende acties worden georganiseerd om geld in te zamelen voor 1 of meerdere goede doelen.

 

Moorsele is een warme gemeente, dat staat vast!

 

Ook vanuit Moorsele Onderneemt willen we ons warm hart tonen en ons steentje bijdragen. Moorsele Onderneemt verkoopt wenskaarten die je een persoonlijke toets kan geven met de bijgeleverde stickertjes. De kaarten kunnen dus naar gelang de gelegenheid al dan niet versierd worden.

1 pakketje à €5 bevat 5 wenskaarten, 5 enveloppes en een assortimentje stickertjes.

 

De opbrengst gaat integraal naar Saying Goodbye, een goed doel uit onze streek. Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.

Neem alvast een kijkje op hun site. https://www.saying-goodbye.be

 

 

Onze wenskaarten kan je tot 23 december kopen bij de bestuursleden en ook alle leden kunnen er voor kiezen de kaarten te verkopen in hun winkel.

De deelnemende verkooppunten worden via onze Facebookpagina kenbaar gemaakt.

Ben je lid van Moorsele Onderneemt en wil je graag kaarten verkopen in uw winkel? Geef ons een gerust een seintje zodat we verder kunnen afspreken.

 

Indien je niet als verkooppunt kan fungeren, kan je uiteraard wel massaal pakketjes verkopen aan vrienden, familie, sportverenigingen... misschien kan het wel dienen als leuk eindejaarsgeschenk voor jullie klanten, leveranciers, collega's.

 

Mogen we een warme oproep doen naar onze leden om deze kaarten te verkopen? Jij wil toch ook je warm hart tonen!

 

Warme groeten,

ik wil graag kaarten verkopen

 

Moorsele Onderneemt

Rozenstraat 5 - 8560 Moorsele

info@moorseleonderneemt.be

BE 0414.300.361

hosted by BelgianHosting