Koude Voetentocht 18 februari 2017

 

"Op stap met koude voeten" was weer fantastisch!

Goed weer, veel volk, leuke sfeer en om te starten was er... een bus! Velen dachten dat het om te lachen was, maar niets was minder waar...

Na het drinken van een welkomstdrankje, voerde de bus alle deelnemers naar de effectieve startplaats in een Moorseelse uithoek, op de grens Dadizele-Ledegem.

Van daaruit kon men effectief met koude voeten op stap!

De eerste halte was bij Dimitri Vandorpe van Tool & Storage bvba waar we konden genieten van een heerlijke Pisang orange of fruitsap.

Wat verderop op de wandeling was er soep bij Electro Persyn.

Na alweer enkele honderden meters afgelegd te hebben konden we genieten van een heerlijk wok-gerechtje bij loonwerken Nico Vancraeynest.

Dan was het opnieuw hoog tijd voor een lekker glas wijn. Deze keer werd de wijn geschonken bij Sanitair Dieter en Ruddy Acke.

Het hoofdgerecht zijnde hutsepot of macaroni was bij Fien Kwizien.

Geen menu zonder dessert! En waar konden we daarvoor beter terecht dan bij Tartatoeje...! Met een lekker hoorntje, gevuld met chocolademousse kwam elke zoet-liefhebber aan zijn trekken!

Om dan moe maar voldaan te eindigen in café De Klokke waar we onze beentjes konden laten rusten, terwijl we genoten van een lekker glas bier.

 

Op dus naar de volgende editie!

 

 

 

 

 

 

 

Moorsele Onderneemt

Rozenstraat 5 - 8560 Moorsele

info@moorseleonderneemt.be

BE 0414.300.361

hosted by BelgianHosting