NIEUWJAARSBRUNCH zondag 22 jan. 2017

 

Onze eerste ontmoeting bij "Moorsele Onderneemt" was meteen een schot in de roos.

 

Ruim 125 zelfstandigen en een 40 tal kinderen mochten voor één keer op zondagmorgen meteen in de kleren en aanschuiven aan een overvloedige brunchtafel in "De Stekke".

 

Dankzij een aantal vroege vogels werd de Stekke omgetoverd tot een waar eetparadijs. Onze kersverse voorzitster Elke, bijgestaan door de uittredende voorzitter Gianni had alle troeven in handen om iedereen te begroeten met een heerlijk glaasje cava.

 

Het werd een gezellige voormiddag en iedereen kon zijn verhaal kwijt bij het heerlijke buffet en aan de tafels.

In een toespraak van Gianni en Elke werden het bestuur voorgesteld, de activiteiten toegelicht voor 2017 en de nieuwe leden welkom geheten.

 

Een sfeervol stukje gitaarmuziek zorgde voor een vrolijk en ontspannen sfeertje. Ee ballonclown veranderde de kleine snuiters in ware ridders, prinsessen en soldaten.

 

De ambiance zat er goed in, zo goed zelfs dat afsluiten moeilijk bleek. Waaruit we besluiten dat deze formule bijval genoot.

Op naar volgend jaar, hoewel, we schuiven elk jaar een dagje op, dus in 2018 is onze nieuwjaarsactiviteit op een maandag.

Er wachten ons dus nog 7 vette jaren voor een volgende zondagmorgenbrunch.

Maar op een maandagavond kunnen we ook wel iets feestelijk en gezellig verzinnen. Zodra de datum vastligt maken we die bekend op de onze site, want we willen jullie nu al uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie 2018.

 

 

 

 

 

Moorsele Onderneemt

Rozenstraat 5 - 8560 Moorsele

info@moorseleonderneemt.be

BE 0414.300.361

hosted by BelgianHosting