goede doel

De Warmste week

Ook in 2020 hebben we met Moorsele Onderneemt weer een warme actie op poten gezet! Na reeds maanden in lockdown en de donkere winterdagen was dit het ideale moment om verbondenheid te tonen en te zorgen voor wat licht en warmte. Moorsele heeft weeral bewezen dat het écht een warme gemeente is. 

Warm Moorsele

Onder de noemer “WARM MOORSELE” kozen we in 2020 voor het verkopen van de StuBru-vlammetjes in de vorm van stickers.  Deze werden bij de enkele lokale handelaren te koop aangeboden aan 5€  en waren verkrijgbaar in twee formaten.
De stickers werden gekleefd op  vensters,  auto’s, boekentassen, fietsen,… noem maar op.  Zelfs nu nog, al enkele maanden later, hangen er nog veel vlammetjes rond in Moorsele.

We verkochten in totaal 395 stuks.  Met de opbrengst konden we onze leden in de zorgsector eens extra verwennen voor al die maanden keihard werken in de frontlinie. De verhalen die we hoorden waren vaak schrijnend maar ook hartverwarmend.

Alle leden thuisverpleegsters kregen een verzorgingspakket dat we aankochten bij onze leden schoonheidszorgen.

Al het zorgpersoneel van het rusthuis Sint-Jozef kreeg taart en onze chocolatier maakte voor alle leden kinesisten en thuisverpleging en het zorgpersoneel van het rusthuis een stuk heerlijke chocolade.

Dankjewel aan iedereen die hielp om van Moorsele een hele warme gemeente te maken!

Hier helpen we elkaar!

Moorsele is een warme gemeente! Dat hebben we al vaak bewezen. Samen met het bestuur en de gemeente willen we er zijn voor jullie, onze leden, en voor alle bewoners. Bouw met ons mee aan een bloeiende warme gemeente.

info@moorseleonderneemt.be

X