feest in het dorp

Klein Tokyo!

In samenwerking met de gemeente Wevelgem zetten we ieder jaar de zomer in met een gezellig weekend vol amusement en muziek. Het kerkplein bruist dan van hier tot in Tokyo. Dit jaar maken we er een “End of Summer Weekend” van. Op zaterdag 27/08 Run for Fun en op 28/08 Klein Tokyo

Muziek en amusement

Jarenlang was het traditie om begin juli op zaterdag en zondag cultuur, muziek en amusement samen te brengen op en rond het kerkplein. De laatste editie in 2019 was een topeditie. Een rommelmarkt, aperitiefconcert op zondag, een foodcorner met de lokale horeca, ambiance tijdens de optreden, en veel volk. Het kerkplein ademde de sfeer van een mini-festival en de zon was van de partij.

In 2020 konden we, alweer door Corona, Klein Tokyo niet laten doorgaan. Een groot scherm voor de finale van het EK was voorzien maar zowel Klein Tokyo als het EK werden afgelast.

Wat was het leuk dit jaar!

Dit jaar mochten we er weer volledig voor gaan.

Op zondag 28 augustus sloegen we de handen in elkaar met de gemeente Wevelgem: Klein Tokyo in een nieuw jasje!

We startten rond de middag met een muzikale omlijsting met Les sacs à Sacs tijdens een aperitiefje op het kerkplein.

In de namiddag trokken de kinderen naar het kinderdorp met om 15u30 de Loco Kids Disco Show!  Er waren ook allerhande kinderactiviteiten waaronder Kip Van Troje die prachtige kapsels creëerde bij de kids. Bekijk de mooie creaties hieronder.

Om 17u kwam Freddie himself en rocken we mee op de gekende Queen-hits met Mother Mercury.

Als top of the bill zette Cookies & Cream om 19u30 het Sint-Maartensplein om in één groot feest. We sloten de avond en het weekend af met de fantastische DJ Nick North.

Zet het laatste weekend van augustus volgend jaar met stip in jullie agenda en we maken er terug een zalig “End of Summer Weekend” van. 

 

Hier helpen we elkaar!

Moorsele is een warme gemeente! Dat hebben we al vaak bewezen. Samen met het bestuur en de gemeente willen we er zijn voor jullie, onze leden, en voor alle bewoners. Bouw met ons mee aan een bloeiende warme gemeente.

info@moorseleonderneemt.be

X