feest in het dorp

Klein Tokyo!

In samenwerking met de gemeente Wevelgem zetten we ieder jaar de zomer in met een gezellig weekend vol amusement en muziek. Het kerkplein bruist dan van hier tot in Tokyo. Dit jaar maken we er een “End of Summer Weekend” van. Op zaterdag 27/08 Run for Fun en op 28/08 Klein Tokyo

Muziek en amusement

Jarenlang was het traditie om begin juli op zaterdag en zondag cultuur, muziek en amusement samen te brengen op en rond het kerkplein. De laatste editie in 2019 was een topeditie. Een rommelmarkt, aperitiefconcert op zondag, een foodcorner met de lokale horeca, ambiance tijdens de optreden, en veel volk. Het kerkplein ademde de sfeer van een mini-festival en de zon was van de partij.

In 2020 konden we, alweer door Corona, Klein Tokyo niet laten doorgaan. Een groot scherm voor de finale van het EK was voorzien maar zowel Klein Tokyo als het EK werden afgelast.

Wat wordt het dit jaar?

Dit jaar mogen we er weer volledig voor gaan. Het programma staat nog niet helemaal op punt maar we kunnen toch al één en ander verklappen.

Op zondag 28 augustus slaan we de handen in elkaar met de gemeente Wevlegem: Klein Tokyo in een nieuw jasje!

We starten rond de middag met een muzikale omlijsting tijdens een aperitiefje op het kerkplein. De bar en de foodcorner zorgen vooor de nodige natjes en droogjes.

In de namiddag trekken de kinderen naar het kinderdorp met om 15u30 de Loco Kids Disco Show! vanaf 17u komt Freddie himself en rocken we mee op de gekende Queen-hits met Mother Mercury.

Als top of the bill zet Cookies & Cream om 19u30 het Sint-Maartensplein om in één groot feest. We sluiten de avond en het weekend af met een fantastische DJ.

Zet dit weekend met stip in jullie agenda en we maken er een zalig “End of Summer Weekend” van. Het zal zomeren in Moorsele!

 

Hier helpen we elkaar!

Moorsele is een warme gemeente! Dat hebben we al vaak bewezen. Samen met het bestuur en de gemeente willen we er zijn voor jullie, onze leden, en voor alle bewoners. Bouw met ons mee aan een bloeiende warme gemeente.

info@moorseleonderneemt.be

X