feest in het dorp

Klein Tokyo!

In samenwerking met de gemeente Wevelgem zetten we ieder jaar de zomer in met een gezellig weekend vol amusement en muziek. Het kerkplein bruist dan van hier tot in Tokyo.

Muziek en amusement

Jarenlang was het traditie om begin juli op zaterdag en zondag cultuur, muziek en amusement samen te brengen op en rond het kerkplein. De laatste editie in 2019 was een topeditie. Een rommelmarkt, aperitiefconcert op zondag, een foodcorner met de lokale horeca, ambiance tijdens de optreden, en veel volk. Het kerkplein ademde de sfeer van een mini-festival en de zon was van de partij.

In 2020 konden we, alweer door Corona, Klein Tokyo niet laten doorgaan. Een groot scherm voor de finale van het EK was voorzien maar zowel Klein Tokyo als het EK werden afgelast.

Wat wordt het dit jaar?

Corona en zijn maatregelen blijven roet in het eten gooien. Juli wordt nipt maar toch proberen we weer creatief uit de hoek te komen. We wachten op goedkeuring van de overheid en bekijken met de gemeente wat eventueel zou kunnen georganiseerd worden. Hou onze website en facebookpagina in de gaten.

We kijken er naar uit om met zijn allen samen te komen op het kerkplein en het glas te heffen op een schitterende zomer.

 

Hier helpen we elkaar!

Moorsele is een warme gemeente! Dat hebben we al vaak bewezen. Samen met het bestuur en de gemeente willen we er zijn voor jullie, onze leden, en voor alle bewoners. Bouw met ons mee aan een bloeiende warme gemeente.

info@moorseleonderneemt.be