gelukkig 2021

De Nieuwjaars-

receptie

Ieder jaar heffen we in januari het glas op het nieuwe jaar.  Alle leden worden uitgenodigd op een uitgebreide receptie. Dit jaar konden we door Corona spijtig genoeg geen nieuwjaarsreceptie organiseren. Toch konden we op een creatieve manier toasten met onze leden.

Een smakelijk alternatief

Rekening houdend met de nog steeds aanhoudende coronamaatregelen, trakteerden we onze leden met een lekkere aperitiefschotel. Een schotel met allerhande tapashapjes en een lekkere picon konden afgehaald worden bij café De Platse. Via een QR-code die linkte naar een korte video kon men de nieuwsjaarswensen van Moorsele Onderneemt bekijken.

Het gezellig samenzijn zoals andere jaren hebben we gemist maar toch kregen we heel veel hartverwarmende positieve reacties van onze leden. Maar liefst 130 leden genoten van dit lekkere traktaat.

Hier helpen we elkaar!

Moorsele is een warme gemeente! Dat hebben we al vaak bewezen. Samen met het bestuur en de gemeente willen we er zijn voor jullie, onze leden, en voor alle bewoners. Bouw met ons mee aan een bloeiende warme gemeente.

info@moorseleonderneemt.be