sportief moorsele

Run for Fun

Moorsele Onderneemt organiseerde reeds 2 x een succesvolle sportieve activiteit voor en door ondernemers, de OBSTACLE RUN FOR FUN. Een sportieve loopwedstrijd met een hoog fungehalte. Op 27 augustus 2022 gaat de 3de editie door.

OBSTACLE RUN FOR FUN

Hierbij  stellen wij u met sportief enthousiasme onze 3de Obstacle Run For Fun voor.

Na enkele jaren van verplichte rust kan de Run dit jaar zonder beperkingen terug doorgaan. Dit op 27 augustus 2022.

Om 13u gaat de kidsrun door. Zij lopen individueel per leeftijdscategorie. Geboortejaar 2010-2011, 2012-2013 & 2014-2015. Kinderen geboren in 2009 kunnen deelnemen aan de grote obstakel run of aan de kidsrun (2010-2011). Inschrijving is gratis maar wel noodzakelijk.

We hopen uiteraard op een lekker loopweertje en een talrijke opkomst van sportieve teams onder de inmiddels gekende formule. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers en wordt ingeschreven onder de naam van een ondernemer/vennootschap.

Anders dan vorige edities wordt de run vanaf nu tijdsgebonden ipv afstandsgebonden. De deelnemers zullen zoveel mogelijk rondes moeten afleggen in 3 uur tijd. Ook het parcours wordt wat ingekort tot +/- 1.5km met enkele uitdagende obstakels.

Na de run volgen een uitgebreid VIP-arrangement, een optreden en een afterparty om de beentjes terug los te gooien.

Dit jaar maken we er echter ook een serieus “End-of-Summer weekend” van met op zondag de ingrediënten van Klein Tokyo. Een fantastisch weekend dus om de zomervakantie sportief én ontspannen af te sluiten.

 

Hopelijk mogen we ook uw team in top vorm aan de start verwachten?

Hier helpen we elkaar!

Moorsele is een warme gemeente! Dat hebben we al vaak bewezen. Samen met het bestuur en de gemeente willen we er zijn voor jullie, onze leden, en voor alle bewoners. Bouw met ons mee aan een bloeiende warme gemeente.

info@moorseleonderneemt.be

X