sportief moorsele

Run for Fun

Moorsele Onderneemt organiseerde reeds 2 x een succesvolle sportieve activiteit voor en door ondernemers, de OBSTACLE RUN FOR FUN. Een sportieve loopwedstrijd met een hoog fungehalte.

OBSTACLE RUN FOR FUN

Moorsele Onderneemt organiseerde reeds met succes 2 edities van de OBSTACLE RUN FOR FUN, een sportieve en gezellige activiteit voor en door ondernemers.

Ieder team van 3 tot 5 lopers, gesponsord door een ondernemer, loopt toeren van +/- 2,5 km en trotseert verschillende obstakels onderweg. Er zijn dames, heren en gemengde teams.

De ambiance op het parcours, de uitdagende hindernissen en het napraten in de supporterszone maken er iedere keer een geslaagde editie van. De after-party is dan uiteraard de kers op de taart waar menig keer geklonken wordt op de prestaties. Naast de goodiebag voor iedere deelnemer, een echte RFF-t-schirt zijn er ook steeds heel mooie prijzen te winnen. De top 3 binnen iedere categorie krijgt een podiumplaats.

In de 2 de editie werd ook een kidsrun op poten gezet waarbij de lagere schoolkinderen het tegen elkaar opnamen. Niemand ging met lege handen naar huis. 

Dankzij onze sponsors kunnen we uitdagende obstakels bouwen en mooie prijzen weggeven aan de winnaars. De organisatie is een huzarenstukje voor het bestuur van Moorsele Onderneemt maar door de vele helpende handen van de vrijwilligers wordt alles mogelijk.

De 3de editie ging niet door

Met heel veel spijt in het hart moesten  we de 3de editie van de OBSTACLE RUN FOR FUN afgelasten. De veiligheid van onze deelnemers en supporters werden voorop gesteld.

Wat met de volgende editie?

We zitten met het bestuur niet stil. Na lang wikken en wegen is beslist dat ook dit jaar er geen OBSTACLE RUN FOR FUN wordt georganiseerd. Er zijn nog steeds teveel onzekerheden om een 100% veilige editie te kunnen organiseren.

Een nieuw concept in 2022

Daarom hebben we de knoop doorgehakt. We mikken op volgend jaar 2022 en gaan voor een iets gewijzigde versie. Ten eerste zal de OBSTACLE RUN FOR FUN vanaf 2022 om de 2 jaar doorgaan, telkens het laatste weekend van augustus. Ten tweede maken we er een tweedaagse van. Op zaterdag de sportieve run met aansluitend een after-party. Op zondag de ingrediënten van Klein Tokyo, muziek, gezelligheid en heel veel leute. We vieren “fin de congé”.

Noteer alvast het 27 en 28 augustus 2022 met stip in jullie agenda. Via onze website en facebook worden jullie uiteraard op de hoogte gehouden van de activiteiten.

 

Hier helpen we elkaar!

Moorsele is een warme gemeente! Dat hebben we al vaak bewezen. Samen met het bestuur en de gemeente willen we er zijn voor jullie, onze leden, en voor alle bewoners. Bouw met ons mee aan een bloeiende warme gemeente.

info@moorseleonderneemt.be